Ši knyga kviečia apsilankyti Lenkijos karalių ir Lietuvos didžiųjų kunigaikščių Žygimanto Augusto, Stepono Batoro, Zigmanto Vazos ir Vladislovo Vazos virtuvėse bei prie šių valdovų stalo. Skaitydami sužinosite apie XVI–XVII a. I pusės valdovų virtuvėms tiektus maisto produktus, gėrimus, kokie buvo mėgstamiausi valgiai ir jų skoniai. Autorės atrasti istoriniai šaltiniai pateikia autentiškų receptų, švenčių meniu ir kitų gastronominių įdomybių. Dargi pasakojama, kas virtuvėms vadovavo ir jose dirbo, kokiais įrankiais naudojosi virėjai, kokie indai buvo ant valdovų stalo ir kaip atrodė dvaruose vykusios puotos.
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Facebook (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Twitter (Opens in new window)
- Click to print (Opens in new window)
- More
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per LinkedIn (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Reddit (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Tumblr (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Telegram (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per WhatsApp (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Pinterest (Opens in new window)
- Paspauskite, jei norite pasidalinti per Pocket (Opens in new window)