Psichoterapeutė Aurima Dilienė kviečia nesustoti, kai sunku

Besišypsanti moteris šviesioje aplinkoje ir projekto pavadinimas

Spalio 23 d. 17. 30 val. Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriuje (Aukštaičių g. 4C–2) vyks susitikimas su šeimų konsultante, psichoterapeute Aurima Diliene, pavadintas „Nesustok, kai sunku“. A. Dilienė – vaikų ir paauglių psichiatrė, sukaupusi virš dvidešimt metų profesinės patirties, šiuo metu gyvena ir dirba Prancūzijoje.

Su vyru Vaidotu augina septynis įvairaus amžiaus vaikus ir gyvena santuokoje jau daugiau kaip trisdešimt metų. Konsultuoja lietuvius pasaulyje, skaito paskaitas, veda seminarus apie santykius pedagogams Lietuvoje, lietuvių bendruomenėse užsienyje. Švietėjiškais tikslais keliauja po pasaulį.

A. Dilienė – šešių knygų autorė. Knyga „Šeima – komandinis žaidimas“ – vadovėlis apie santykius, „Gyvenimas su vaikais“ – 28-erių gyvenimo metų istorija apie viską, kas vyksta augant žmogui: raidos ypatumai, krizės, psichologiniai sunkumai, iššūkiai, bet svarbiausia – santykiai. Knyga „Emocijos ir ką su jomis daryti?“ – elgesio vadovas pradinukams ir jų tėvams bei mokytojams apie bazines emocijas, ką darome ir ką galėtume daryti kitaip. Knyga „Blogai yra gerai. Terapinės pasakos suaugusiems“ – apie pasakų terapiją kaip geriausią būdą suvokti save ir kitus.

Į renginį galite ateiti su vaikais – jiems bus pasiūlyta veiklų.

Tai vienas Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriaus projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“ renginių. Finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.