Kviečiame dalyvauti EBSCO Information Services duomenų bazių nuotoliniuose mokymuose

ebsco-1


Mokymuose sužinosite apie EBSCO duomenų bazės paslaugas. Jos skirtos studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems besidomintiesiems ir besinaudojantiesiems duomenų bazėmis. Mokymai vyks anglų kalba per „Zoom“ platformą, būtina registracija.

Primename, kad norintiems naudotis duomenų baze iš namų suteikiami slaptažodžiai: kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

Nauja EBSCOhost versija
Sesijos metu apžvelgsime naują EBSCOhost platformos sąsają, leidžiančią ieškoti prenumeruojamose EBSCO duomenų bazėse ir atitinkančią nuolat kintančius vartotojų lūkesčius. Prisijunkite prie sesijos, jei smalsu, kaip atrodo atnaujinta jūsų mėgstamos platformos versija.
Rugsėjo 10 d. (antradienis) 14.00 val. Registracija

Viskas, ką turėtumėte žinoti apie EBSCO mobiliąją programėlę
Naujosios EBSCO mobiliosios programėlės funkcijų apžvalga. Parodysime, kaip atsisiųsti, prisijungti ir naudoti programą. Mes jums pasakysime, kaip atsisiųsti el. knygas programoje.
Rugsėjo 12 d. (ketvirtadienis) 13.30 val. Registracija

NAUJIENA! LitBase
LitBase yra pasirinktų kritinių literatūros tekstų duomenų bazė. Ji remia labiausiai tyrinėjamų autorių, poezijos, grožinės literatūros, pjesių ir negrožinės literatūros kūrinių tyrimus visame pasaulyje. Dalyvaukite mokymuose ir sužinokite išsamiai apie duomenų bazės turinį ir kaip ieškoti šaltiniuose.
Rugsėjo 18 d. (trečiadienis) 11.00 val. Registracija

EBSCO elektroninės knygos
Praktiniai mokymai, kurių metu dalyviai išmoks naudotis EBSCO elektroninėmis knygomis internete, kaip atsisiųsti visas elektronines knygas ir skyrius, kaip naudotis elektroninėmis knygomis išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir skaityklėse.
Rugsėjo 19 d. (ketvirtadienis) 13.00 val. Registracija

Paieška naudojant Education Source Ultimate
Sesijos metu apžvelgsime svarbiausius turimus išteklius Education Source Ultimate, 2023 m. birželio mėn. nauja versija išleistoje duomenų bazėje. Tai paieškos seminaras, kurio metu pristatysime kelis praktinius mokslinės medžiagos paieškos pavyzdžius švietimo srityje.
Rugsėjo 23 d. (pirmadienis) 12.30 val. Registracija