Rusnės Pšetulskytės fotografijų paroda „Prarasti save“

Iš vandens išlindusi merginos galva su lelijos lapu ant viršugalvio tarp vandens augalų
Pradžia:2024-09-11 16:00
Pabaiga:2024-10-08 12:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Rugsėjo 11 d. 16 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Atviroje jaunimo erdvėje atidaroma Rusnės Pšetulskytės fotografijų paroda „Prarasti save“.

„Šios parodos mintis ta, jog labai sunku siekti svajonės, kurios niekas nepalaiko. Vis galvoji – ar verta siekti? Gal nepavyks? Nuolat užplūstančios kitų žmonių nuomonės užgula ausis, mes nebegirdime savojo balso. Taip pradedame jaustis lyg jūros dugne. Ima atrodyti, kad taip ir nebeiškilsime į viršų“, – pasakoja autorė.

Mergina sako gana ilgai svarsčiusi apie fotosesiją vandenyje.

„Pamačiusi internete nuotraukas iš tokių fotosesijų buvau labai sužavėta, pati norėjau išbandyti kažką nauja. Suradau modelį, prisidėjusį prie mano idėjos. Tad išsimaudėm abi”.

Paroda „Prarasti save“ bus eksponuojama iki spalio 8 d.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.