„Veiklios šeimos Panevėžyje“ kviečia į renginius rugsėjį

Keletas vonios burbulų ant lėkštės ir projekto informacija
Data:2024-09-11
Laikas:17:30

Rugsėjo mėnesį atnaujintame Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriuje (Aukštaičių g. 4C–2) prasideda projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“ renginiai. Šįkart veiklų tema – tvarumas ir STEAM.

Renginiai vyks trečiadieniais tą pačią valandą.

Rugsėjo 11 ir 25 d. 17.30 val. – kūrybinės dirbtuvės „Vonios burbulų gamyba“.

Į dirbtuves kviečiame visus, norinčius išmokti patiems pasigaminti natūralią kūno priežiūros priemonę, siekiantiems gyventi tvariau, norintiems kūrybiškai praleisti laiką,

Atvykite su mažaisiais kūrėjais (nuo 6-erių metų amžiaus). Vaikas ir suaugusysis dirbs kartu.

Užsiėmime sužinosite, kaip namuose pasigaminti šnypščiantį vonios burbulą, kokios medžiagos ir priemonės reikalingos, kokie priedai naudojami puošybai, kaip vonios burbului suteikti spalvą ir aromatą.

Trukmė: 1,5 val.

Būtinai registruokitės.
Registracija į rugsėjo 11 d. renginį – ČIA.
Į rugsėjo 25 d. renginį registruokitės ČIA.


Rugsėjo 18 d. 17.30 val. modernioje sensorinėje erdvėje vyks edukacinio filmo tvarumo tema peržiūra ir diskusija. Filmas skirtas tik suaugusiųjų auditorijai. Trukmė – 2 val.

Į peržiūrą būtina registracija. Registruokitės ČIA


Projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“ renginiai Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriuje vyks rugsėjo – lapkričio mėnesiais. Kiekvienas kviečiamas įgyti naudingų žinių, bendruomeniškumai ir pozityviai leisti laiką.   

Projektą finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.