Jaunas žmogus dulkėtuose veidrodžiuose

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-08-27
Laikas:18:00
Vieta:Skveras prie bibliotekos

Rugpjūčio 27 d. 18 val. skvere prie bibliotekos – „No Shoes” teatro gatvės monospektaklis „Dulkėti veidrodžiai”. Režisierė Ieva Jackevičiūtė, aktorius ir dramaturgas Raimondas Klezys.

„Dulkėti veidrodžiai“ – autobiografiniais faktais paremtas kūrinys, pasakojantis jaunystės patirtis augant provincijoje, savo gyvenime pasiklydusių tėvų šeimoje, tarp išgėrinėjančių draugų, kada nebuvo nei kuo užsiimti, nei kam pasiguosti.

Pagrindinė spektaklio tema – nemeilė šeimoje, mokykloje, tarp draugų, tos nemeilės poveikis jauniems žmonėms, pasireiškiantis svaigalų vartojimu, nusikalstamomis veiklomis, dėl ko ne vienas baigė dienas įkalinimo įstaigose ar netgi pasitraukdamas iš gyvenimo.

Spektaklis skirtas jaunimui nuo 14 metų ir suaugusiesiems.

Renginys – bibliotekos vykdomo projekto „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje“ dalis. Finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio miesto savivaldybė.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.