Bibliotekoje sužydės kardeliai, Baltijos kelio gėlės

Didelis gėlės kardelio žiedas iš labai arti
Pradžia:2024-08-22 14:00
Pabaiga:2024-08-24 15:00
Vieta:Atrijaus terasa
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Atrijaus terasoje rugpjūčio 22 d. 14 val. atidaroma tradicinė XVI kardelių paroda „Gėlė Baltijos keliui“. Savo pamėgtoje erdvėje gėlių augintojai iš visos šalies pristatys ypatingiausius šiais metais išaugintus žiedus – įvairių spalvų, formų, rūšių ir veislių kardelius.

Gėlininkai į biblioteką paprastai atveža ne tik kolekcinių kardelių, bet ir kitų rudens gėlių. Išvysime kolekciją, kokią leido išauginti šių metų oro sąlygos.

Paroda lankytojus džiugins iki rugpjūčio 24 d. (šeštadienio) bibliotekos darbo valandomis.

Gausiai lankoma paroda „Gėlė Baltijos keliui“ bibliotekoje – vienas tradicinių renginių Panevėžyje, skirtų Baltijos kelio, kurio 35 metų sukaktį minime, dienai. Taip pat Europos dienai stalinizmo ir nacizmo aukoms atminti.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.