Kviečiame į „EBSCO Publishing“ duomenų bazės nuotolinius mokymus

Vaizdas be pavadinimo

Mokymuose sužinosite apie EBSCO duomenų bazės paslaugas. Jos skirtos studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems besidomintiesiems ir besinaudojantiesiems duomenų bazėmis. Mokymai vyks anglų kalba per „Zoom“ platformą, būtina registracija.

Primename, kad norintiems naudotis duomenų baze iš namų suteikiami slaptažodžiai: kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

EBSCO ištekliai socialinėms ir humanitarinėms studijoms
Birželio 4 d., 11:00 (60 min.) | Registruotis
Prisijungę prie sesijos sužinosite daugiau apie Sociology Source Ultimate, Humanities Source Ultimate ir Communication Source duomenų bazes. Be to, kad sužinosite daugiau apie duomenų bazių turinį, pamatysite ir atliksite daug praktinių paieškos pavyzdžių.

EBSCO elektroninių knygų pirkimo procedūra
Birželio 5 d., 11:00 (30 min.) | Registruotis
Mokymų metu pristatysime EBSCOhost Collection Manager. Apžvelgsime svarbiausias platformoje esančias parinktis ir žingsnis po žingsnio parodysime, kaip užsisakyti pasirinktus pavadinimus.

eBook Manager: tvarkykite ir tinkinkite savo EBSCO el. knygas
Birželio 11 d., 13:30 (40 min.) | Registruotis
eBook Manager siūlo visą EBSCO eBooks valdymo darbo eigą vienoje intuityvioje EBSCOhost Collection Manager sąsajoje. Mokymų metu dalyviai sužinos daugiau apie šį įrankį, jo valdymą, atsisiuntimo nustatymų pritaikymą.

Atostogos su EBSCO elektroninėmis knygomis!
Birželio 18 d., 14:30 (45 min.) | Registruotis
Praktiniai mokymai, kurių metu dalyviai išmoks naudotis EBSCO eBooks internetu, kaip atsisiųsti visas elektronines knygas ir skyrius, kaip naudotis elektroninėmis knygomis išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir skaitytuvuose arba kaip atsisiųsti ir autorizuoti Adobe Digital Editions.

Kviečiame registruotis ir atrasti EBSCO duomenų bazės galimybes!