Keliaukite kūrėjų keliu po kultūros objektus Panevėžyje

Pieštas Juozo Miltinio portretas ir parašas tamsiame fone
Data:2024-09-11
Laikas:11:00
Vieta:Juozo Miltinio memorialinis butas

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka įsilieja į „Europos paveldo dienų 2024“ renginius ir rugsėjo 11 d. kviečia į ekskursiją „Penkių kūrėjų kelias“ po kultūros objektus Panevėžyje.

Ekskursijos pradžia 11 val., susitikimo vieta – Juozo Miltinio memorialinis butas Algirdo g. 54–19.

Juozo Miltinio memorialiniame bute kelionės dalyviai susipažins su režisieriaus namų autentiška aplinka, modernia ekspozicija. Pėsčiomis keliaus link Juozo Miltinio dramos teatro. Čia bus pakviesti į Miltinio kabinetą – režisieriaus darbo vietą, aplankys grimo kambarius. Keliaus į kitus objektus – Juozo Balčikonio gimnaziją, Senąjį teatrą, Marijonų vienuolyną. Sužinos, kaip šie objektai susiję su Juozu Miltiniu ir kitomis kultūros asmenybėmis.

Būtina registracija tel. +370 616 19 168 arba el. paštu miltinis@pavb.lt

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.