Jurgitos Bekerės vestuvių fotografija – su meile ir natūraliomis emocijomis  

Mąsli moteris juoda skrybėle parėmusi keliais pirštais galvą
Jurgita Bekerė. Asm. archyvo nuotrauka
Data:2024-07-11
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Liepos 11 d. 17. 15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos konferencijų salėje – susitikimas su Panevėžio fotografų draugijos nare Jurgita Bekere. Ji papasakos apie vestuvių fotografiją. „Kaip fotografuoju, ką darau, ko nedarau, su trupučiu teorijos,“ – sako Jurgita.

Vestuvių fotografija – vienas populiariausių fotografijos žanrų, o vestuvės sunkiai įsivaizduojamos be fotografo.

„Mano, kaip vestuvių fotografės, tikslas – ne tik užfiksuoti, bet ir perteikti svarbias akimirkas. Objektyvas tampa šeimų istorijų stebėtoju, o aš pati įsitraukiu į kiekvieną akimirką su nuoširdumu ir meile,“ – dalinasi fotografė.

Apie profesinį kelią ji pasakoja: „Fotografija yra mano mylima veikla. Kaip ir dauguma, pradžioje fiksavau gamtą, gražius vaizdus, gimus dukrai atėjo portretų fotografija.“ Įvairias šventes, vestuves, krikštynas fotografuoja apie dešimt metų. Stengiasi perteikti natūralias emocijas, kuo mažiau pozavimo.

Susitikimas bibliotekoje organizuojamas bendradarbiaujant su Panevėžio fotografų draugija.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.