Spalvingi Šeimų antradieniai – prasideda

Du nustebę vaikai žvelgia iš už sienos kampo ir renginio pavadinimas
Data:2024-07-02
Laikas:11:00

Mokiniai išeina atostogų, pas senelius lankosi anūkai, tėveliai ar globėjai turi atostogų laiko su vaikučiais. Tad susikibkite už rankų ir ateikite į vasariškas edukacijas Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriuje (Aukštaičių g. 4C–2). Čia jau artimiausią antradienį prasideda iniciatyva Šeimų antradieniai – edukacijos, sensoriniai skaitymai vaikučiams su šeimos nariais.

Lankytojų pamėgti Šeimų antradieniai šįkart įgaus naujų spalvų – vyks neseniai atnaujintose moderniose bibliotekos erdvėse.

„Vyksiantys jau trečius metus iš eilės Šeimų antradieniai kaskart sulaukia vis daugiau lankytojų. Stengiamės jiems pasiūlyti linksmą ir prasmingą laiko praleidimo būdą atostogų metu. O šiemet labai smagu šeimas pakviesti į atsinaujinusias, spalvingas mūsų skyriaus patalpas,“ – sako Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriaus edukatorė Laura Linkevičienė.

Skirti vaikams nuo 4 iki 11 metų, vyks paskutinį birželio antradienį ir kiekvieną liepos – rugpjūčio antradienį (birželio 25 – rugpjūčio 27 d.) Visi užsiėmimai – nemokami.

Lankytojai galės išbandyti ir naujausią edukacinę programą „Pasakojimas po skėčiu“ – su mažu, smalsiu šuniuku keliaus fantastiškoje kelionėje aplink pasaulį – nuo savanos iki jūros, nuo džiunglių iki Šiaurės ašigalio.

Dalyvausite ne tik edukacijoje – bibliotekoje rasite ir skaitinių įvairaus amžiaus vaikams, ir interaktyvių edukacinių žaidimų, ir modernios įrangos.

PROGRAMA

Birželio 25 d. 11 val. „Bitele ratuto“ (5–10 m. vaikams)

Liepos 2 d. 11 val. sensoriniai skaitymai pagal Debi Gliori knygą „Vilke, kiek dabar valandų?“ (4–7 m. vaikams)

Liepos 9 d. 11 val. „Pelenės ir Raudonkepuraitės lenktynės“ (7–10 m. vaikams)

Liepos 16 d. 11 val. „MIRKT ir aišku“ (8–11 m. vaikams)

Liepos 23 d. 16 val. sensoriniai skaitymai pagal Evelinos Daciūtės knygą „Drambliai ėjo į svečius“ (4–7 m. vaikams)

Liepos 30 d. 14 val. „Ar pažįsti Lietuvos gyvūnus?“ (6–10 m. vaikams)

Rugpjūčio 6 d. 16 val. sensoriniai skaitymai pagal Eduardo Mieželaičio knygą „Zuikis Puikis“ (4–7 m. vaikams)

NAUJA! Rugpjūčio 13 d. 11 val. „Pasakojimas po skėčiu“ pagal Ingridos ir Dieterio Schubertų bežodę knygą (6–10 m. vaikams)

Rugpjūčio 20 d. 11 val. sensoriniai skaitymai pagal Nicolos Kinnear knygą „Kaip kiškis mokėsi drąsos“ (4–7 m. vaikams)

Rugpjūčio 27 d. 11 val. „Knygų pasaulyje“ (6–10 m. vaikams)

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.