Laisvės aikštėje – knygų fiestos šurmulys

Ant staliuko sudėta knygų stirta vasariškos žalumos fone
Data:2024-06-07
Laikas:11:00
Vieta:Laisvės aikštė
Adresas:Laisvės a.
Panevėžys

Birželio 7 d. (penktadienį) nuo 11 iki 19 val. knygų mylėtojus kviečiame į miesto Laisvės aikštę. Čia šurmuliuos tradicinė panevėžiečių pamėgta knygų mugė VASAROS KNYGŲ FIESTA.

Savo leidinius pristatys 10 didesniųjų ir mažųjų šalies leidyklų. Galėsite įsigyti tiek naujausių, tiek kitų vertingų knygų leidėjų kainomis. Pabendrausite su leidėjais apie jus dominančią literatūrą, išgirsite, kokiomis knygomis jie džiaugiasi ir didžiuojasi.

Mugėje dalyvauja leidyklos „Charibdė“, „Taško istorija“, „Gelmės“, „Žara“, „Lieparas“, „Baltos lankos“, „Andrena“, MELC, knygynas „Kolibris“, „Knygauk“.

Paslaugas, skirtas skaitymo sutrikimų turintiems žmonėms, pristatys Lietuvos audiosensorinės bibliotekos Panevėžio padalinys.

Visą dieną Laisvės aikštėje šurmuliuos ir tradiciniai „Susitikime penktadienį“ renginiai, siūlantys visokių pramogų.

„Vasaros knygų fiestą“ organizuoja Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka.

Remia Panevėžio miesto savivaldybė

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.