„Hobių dienos“ popietė Utenos Adolfo Šapokos gimnazijoje

utenos-mb-2

Gegužės 22 d., ketvirtadienį, gimnazijos kiemelyje, vyko „Hobių dienos“ popietė, kurioje mokyklos bendruomenės nariai pasidalijo savo laisvalaikio pomėgiais ir aistromis. Renginys sulaukė didelio susidomėjimo – jame dalyvavo 1 ir 3 klasių humanitarinės grupės mokiniai, 2d klasės mokiniai bei visi, besidomintys neįprastais ir įdomiais užsiėmimais.

Renginio nuotaiką kūrė gyva muzika. Kamilė Lapinskaitė, Vakarys Jankauskas, Jokūbas Andriusevičius, Brigita Klimašauskaitė ir Gabrielius Galiuskas savo atliekamais kūriniais įkvėpė ir suvienijo susirinkusius.

Be muzikos, popietės metu buvo pristatyta daugybė kitų pomėgių. Gytė Bielskutė iš 2c klasės demonstravo savo piešinius, gimnazijos sekretorė Jolanta Kindurienė supažindino su savo rankų darbo atvirukų kolekcija, lietuvių kalbos mokytoja Jolanta Balabonienė pasidalijo savo kūrybos darbais – fotografijomis ir eilėraščiais. Matematikos mokytoja Aurelija Grašienė pristatė savo grafikos darbus, piešinius, iš vytelių pintus dirbinius ir skaitė savo sukurtus eilėraščius. Mokytoja Aurelija skatino mokinius nebijoti kurti, veikti ir išreikšti save, tobulinti savo talentus. Mokiniai turėjo nepakartojamą galimybę pažinti mokytoją ne tik kaip pedagogę, bet ir kaip asmenybę, turinčią įvairiapusių pomėgių – sportą, keliones, piešimą ir kūrybą.

Mokinių ir mokytojų prisistatymai prasidėjo bibliotekoje. 3c klasės mokinė Goda Maksimavičiūtė renginyje „Susitikimai“ supažindino su savo mėgstamomis veiklomis. Tikimės, kad „Hobių dienos“ popietė taps tradiciniu renginiu ir dar ne kartą suvienys mokyklos bendruomenę dalintis savo pomėgiais ir atrasti naujų talentų.

Bibliotekos informacija
Nuotraukos Vidos Gudelienės